ЗА НАС

Global Aesthetics е една от първите компании в България, която започва да работи интензивно в областта на естетичната медицина, дерматологията, пластичната хирургия, гинекология и козметиката. Работим както на българския, така и на румънския пазар и предлагаме богата гама от медицинска апаратура и продукти, с които работят  едни от най-добрите ЛЕКАРИ в България.

ДИСТРУБУТОР НА ПРОФЕСИОНАЛНА МЕДИЦИНСКА АПАРАТУРА И ПРОДУКТИ САМО ЗА ЛЕКАРИ И КЛИНИКИ

Global Aesthetics е една от първите компании в България, която започва да работи интензивно в областта на естетичната медицина, дерматология, пластичната хирургия, гинекология и козметика. Предлагаме богата гама от медицинска апаратура и продукти, с които работят най-добрите ЛЕКАРИ в България.

Представители сме на едни от най-иновативните технологии и продукти като APTOS, RENUVION, CYTOSIAL, FOTONA, JALUPRO и др.

В основата на нашия успех е ДОВЕРИЕТО, което сме изградили през над 10 годишното ни съществуване и стабилния ни екип. Не даваме напразни обещания и спазваме винаги думата си.

КОЛЕГИАЛНА ЛЕКАРСКА КОНСУЛТАЦИЯ

Организираме редица ОБУЧЕНИЯ, на които само и единственно ЛЕКАРИ могат да отговорят на всички ваши въпроси относно даден апарат или продукт. Домакини и посредници сме на глобални събития или уебинари като се стремим да подкрепяме нашите партньори, клиники и доктори с материали, знания, сервиз и доставка.

Екипът на Global Aesthtetics се стреми към качественото и бързо обслужване, професионално консултиране, квалифициран сервиз и различни интерактивни обучения. Ние се стремим да поддържаме високи етични и обществени стандарти при провеждането на бизнеса ни и подхода ни към медицината. Тясно профилирани към лекарското съсловие сме горди да можем да дадем възможност за ЕКСКЛУЗИТЕТ на нашите партньори, а нас възможност да поддържаме нивото на апаратурата и продуктите си на световно ниво.

ПРОДУКТИ

СИГУРНА ПОДДРЪЖКА

За нас обратната връзка е много важна, както и след продажното обслужване, затова можете да разчитате на нас за всичко, с възможност за БЪРЗА и АДЕКВАТНА реакция. Ние ценим вашето време!

GLOBAL AESTHETICS LTD

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept