Колагенова терапия Jalupro

подхранва кожата и подпомага процеса на естествено подмладяване

колагенова терапия Jalupro

Колагеновата терапия Jalupro е уникална комбинация от високо съдържание на най-важните за кожата аминокиселини и хиалуронова киселина, чиято патентована формула стимулира регенерацията на кожните клетки и повишава нивото на естествения колаген.

 • По-голяма еластичност
 • Тонизиране

 • По-голям блясък на кожата
 • Намаляване на бръчките

Аминокиселини + хиалуронова киселина

СЕРИЯ JALUPRO

 • На основата на аминокиселини и хиалуронова киселина, колагенова терапия Jalupro предлага 3 степенен модел от инжекционна терапия, таблетки и сашета за пиене с аминокиселини + маски за лице, с които кожата да възвърне своята младост и еластичност. Тук не говорим за филъри, а за начин да стимулираме самата кожата да възстанови колагена и еластина си. Има вече доста продукти на основата на аминокиселини, но само при Jalupro имаме уникално съчетание на продукти, в патентована формула, която действа, така че да има невероятния ефект, който има.

колагенова терапия Jalupro

Инжекционна терапия

колагенова терапия Jalupro таблетки

Таблетки и сашета за пиене с аминокиселини

колагенова терапия Jalupro

Козметична линия

 • Колагенова терапия Jalupro се използва за ревитализиране на кожата не само на лицето и шията, но и всички проблемни зони на тялото. Особено ефективна е за зоната около очите, където се появяват първите признаци на умора и стареене на кожата. Тази терапия кара нашата кожа да произвежда повече колаген и така да се справя със следите на времето – кожата става по-елестична, по-хидратирана, фините линии и бръчици се изглаждат.

 • Терапията възстановява блясъка и плътността на увредена кожа, предотвратява и редуцира появата на отпусната кожа (лице и тяло), редуцира фини и признаци на изразени бръчки, предотвратява еластозис, подобрява вида на белези (включително акне), келоиди (твърди тъканни туморни образувания по кожата) и изразени червени белези.

Jalupro дава невероятни възможности за комбиниране с ботулинов токсин, плазма, съчетава се успешно с всички други естетични процедури

ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА?

Jalupro има хидратиращи и поддържащи колагена свойства, който пациентите искат от естетично инжектиране.

Тъй като съдържа аминокиселини, които са от съществено значение за подмладяване на кожата, пациентите могат да изгладят и запълнят несъвършенствата на кожата, като стрии и умерени бръчки, като същевременно насърчават клетките за производство на колаген.

Jalupro може да помогне за коригиране на уврежданията от слънце, белези от акне, както и да добави обем на устните. Използвайте колагенова терапия Jalupro за лицето, шията, ръцете, деколтето, подмишниците, корема, коленете и вътрешната част на бедрата.

Jalupro повлиява изключително добре суха и дехидратирана кожа. Действа срещу зачервяване и подпомага подмладяването на кожата, като естествено съживява визията на кожата.

ИНЖЕКЦИОННА ТЕРАПИЯ

Колагенова терапия Jalupro се предлага в 2 опаковки – Jalupro Classic и Jalupro HMW.

Това са инжекционни разтвори, който действат като дермален биоревитализатор, който може да се използва за подобряване на текстурата на кожата на лицето и свеждане до минимум на бръчките и фините линии.

колагенова терапия Jalupro classic
колагенова терапия Jalupro HMW

JALUPRO Classic

Процедурата действа чрез стимулиране на фибробластите, които попълват колагена, необходим за възстановяване на съединителната тъкан. Това подпомага на кожата да се възстановяви естествено и да запази хидратацията си. С напредване на възрастта фините линии и бръчки стават все по-забележими – особено при тютюнопушене и увреждане от слънцето. Аминокиселините от Jalupro, заедно със съществуващите фибробласти, създават необходимите хранителни вещества, за да спомогнат забавяне на процеса на стареене. Аминокиселините са необходими за създаване и поддържане на здрава кожа, което води до по-естествен и младежки вид. Това невероятно инжекционно решение е ефективно лечение на кожата, за да изглежда сияйна и по-млада без никакви инвазивни процедури.

JALUPRO HMW

Jalupro е стерилен резорбиращ се инжекционен разтвор, който действа като дермален биоревитализатор, който може да се използва за лечение на кожни дефекти бръчки и белези.

Осигорява биоревитализиращо действие в области, където кожата е със (вдлъбнатини и дълбоки бръчки).

Jalupro HMW се състои от:

 • една стъклена спринцовка за еднократна употреба, апироген, съдържаща стерилен гел натриев хиалуронат;
 • една стъклена бутилка, съдържаща стерилен разтвор на основата на аминокиселини;

КОГА ДА ИЗПОЛЗВАМЕ JALUPRO Classic?

 • Фотостареене и антиейдж на лице и тяло (лека и средна степен)
 • Подготовка, подобряване и удължаване на резултатите за различни естетични процедури
 • Стрии
 • PRE и POST хирургия
 • При фини линии и бръчки на околоочен контур

КОГА ДА ИЗПОЛЗВАМЕ JALUPRO HMW?

 • Фотостареене и антиейджинг на лице и тяло (умерена и тежка степен)

 • Суха и дехидратирана кожа

 • Процедури през лятото

 • Началото на курса на ревитализация (възможно да се комбинира с Jalupro Clasic)

 • Подготовка, подобряване и удължаване на резултатите за различни естетични процедури

КЪДЕ?

Лице, шия, околоочен контур, деколте, подмишници, ръце, вътрешни бедра, корем, област на коляно

КЪДЕ?

Лице, шия, деколте, подмишници, ръце, вътрешни бедра, корем, област на коляното

JALUPRO SuperHydro

Процедурата действа чрез стимулиране на фибробластите, които попълват колагена, необходим за възстановяване на съединителната тъкан. Това подпомага на кожата да се възстановяви естествено и да запази хидратацията си. С напредване на възрастта фините линии и бръчки стават все по-забележими – особено при тютюнопушене и увреждане от слънцето. Аминокиселините от Jalupro, заедно със съществуващите фибробласти, създават необходимите хранителни вещества, за да спомогнат забавяне на процеса на стареене. Аминокиселините са необходими за създаване и поддържане на здрава кожа, което води до по-естествен и младежки вид. Това невероятно инжекционно решение е ефективно лечение на кожата, за да изглежда сияйна и по-млада без никакви инвазивни процедури.

Подсилена ФУНКЦИОНАЛНА ГРУПА от 7-те най-важни за колагеновата секреция аминокиселини

7 Аминокиселини + 3 Пептида + 3,2% LMW – HMW HA (хиалуронова киселина)

 • Защита и ревитализация на екстрацелуларния матрикс

 • Стимулиране и регенерация на лигаментите

 • Стимулация на подкожната мастна тъкан 

3 БИОМЕТРИЧНИ ПЕПТИДА ЗА НЕЗАБАВНА АКТИВАЦИЯ НА ФИБРОБЛАСТИ

 • Acetyl Decapeptide 3 & Oligopeptide 24 за клетъчен растеж и активация

 • Acetyl Tetrapeptide 5 за дълготрайна хидратация и инхибиране на гликирането на колaгeна

80 mg от чиста хиалуронова киселина

 • 3,2% ниско молекулно тегло и много високо молекулно тегло ( >2 милиона D), смесена HA

 • Смесица на ниско молекулно тегло и високо молекулно тегло за дълготрайна хидратация, скеле от колагенови влакна и стимулация на фибробластите

Трайност

Използвайте колагенова терапия Jalupro веднага щом се появят първите признаци на стареене по лицето, шията, деколтето, ръцете, подмишниците,
вътрешната част на бедрата, коленете и корема. Той може да премахне бръчките и фините линии и да подобри текстурата на кожата.

Как да използвате?

 • Лигаменти – SuperHydro

 • Зона около очите – Classic

 • Средна трета на лицето – HMW

ТАБЛЕТКИ И САШЕТА ЗА ПИЕНЕ С АМИНОКИСЕЛИНИ

Хранене на фибробластите с амино киселини

Клетките на подкожната съединителна тъкан в нашата кожа се наричат ​​фибробласти. Фибробластите действат като образуват колаген и възстановяват крехката и износена кожа, като осигуряват тонус и еластичност на кожата. Активността на фибробластите намалява с времето поради стареене или други причини (хранителни навици, диети, пушене, интензивна физическа активност, продължително излагане на слънце). Следователно кожата остарява, губи тонус, еластичност, яркост, обем и впоследствие се появяват бръчки и бразди. Фибробластите произвеждат колаген, като използват хранителна подкрепа: аминокиселини (глицин, L-пролин, L-лизин), които са от съществено значение за компенсиране на намалената активност на фибробластите. Повече количество аминокиселини, налично в тези области дава повече жизненост на клетките и техният брой се увеличава. Следователно външният вид на кожата значително се подобрява.

Jalupro напитка

Jalupro Drink е ежедневна аминокиселинна добавка, която се бори с признаците на стареене отвътре. Комбинацията от глицин, L-пролин и L-лизин играе решаваща роля в биосинтеза на колаген, който е от съществено значение за здравето на косата, кожата, хрущялите и сухожилията.

Ефектът от добавките с аминокиселини са видими както върху кожата, така и върху косата. Кожата се сгъстява и веднага става по-тонизирана и гладка, косата расте по-бързо и е много по-устойчива. Другите предимства на Jalupro за пиене са: по-голяма еластичност, тонизиране, по-голям блясък, премахване на бръчките, ускоряване на процеса на зарастване на рани и белези.

Препоръчително е да приемате Jalupro Drink в синергия с други продукти от линията, за да увеличите максимално ефективността му.

 • Ежедневна добавка на аминокиселини
 • Укрепва мускулите
 • По-голяма еластичност на кожата
 • Укрепва косата
 • Подмладява
колагенова терапия Jalupro напитка

JALUPRO Таблетки + Vit C

Хранителна добавка Jalupro + вит. C е ежедневна аминокиселинна добавка, която се бори от признаците на стареене отвътре. Комбинацията от глицин, L-пролин и L-лизин играе решаваща роля в биосинтеза на колаген, който е от съществено значение за здравето на косата, кожата, хрущялите и сухожилията. По-голяма еластичност

 • Укрепва кожата

 • Тонизиране

 • По-голям блясък

колагенова терапия Jalupro таблетки

КОЗМЕТИЧНА ЛИНИЯ

Ревитализиращ крем против бръчки Jalupro

Jalupro маска

3% L-аминокиселини + хиалуронова киселина + витамини А и С

Кремът за лице срещу стареене Jalupro е специално създаден, за да има ефект върху биохимичните процеси, които причиняват стареене и бръчки.

 • Дълбока хидратация

 • Намалява бръчките

 • Подмладява

 • Подобряване текстурата на кожата

колагенова терапия Jalupro крем

Хидратираща маска за лице в биоцелулоза

Jalupro маска, прилепва към лицето като втора кожа, освобождавайки активните компоненти в по-дълбоките слоеве на кожата. Идеален за разрешаване на възпаления и отоци.

 • Пречиства порите

 • Противовъзпалителна

 • Дълбока хидратация

 • Анти-зачервяване

колагенова терапия Jalupro маска

Jalupro гел за мигли и вежди

Ревитализиращ крeм за тяло Jalupro

Усилващ спирала гел за мигли и вежди

Формулиран с екстракт от червена детелина и ацетил тетрапептид-3 (биомиметичен пептид), Jalupro гел стимулира производството на кератин. Предназначен за укрепване, удължаване и удебеляване на миглите и веждите.

 • Хидратира повърхността

 • По-голяма еластичност

 • По-голям блясък

 • Придава издръжливост на миглите

колагенова терапия Jalupro гел за мигли и вежди

Крем за тяло 2% от аминокиселините и хиалуроновата киселина.

Кремът за тяло Jalupro подхранва тялото с аминокиселините на колагена и подобрява тонуса и еластичността на кожата.

Бори се и намалява видимите признаци на стареене.

 • Хидратира повърхността

 • По-голяма еластичност

 • Тонизиране

 • Подобрява на текстурата на кожата

колагенова терапия Jalupro крем за тяло

Jalupro ревитализиращ серум за контур за очи и лице

4% от L-аминокиселини + хиалуронова киселина

Jalupro серум се бори с появата на първите и по-дълбоки бръчки, намалявайки признаците на стареене и подобрявайки хидратацията и еластичността на кожата.

 • Дълбока хидратация

 • Анти-зачервяване

 • Намаляване на бръчките

 • Подобрява на текстурата на кожата

колагенова терапия Jalupro крем

Лекарите за Jalupro

д-р Петя Тахирова говори за Jalupro

Д-р Лозанова и д-р Георгиев за Jalupro

Д-р Денкова с впечатления от биорeвитализиращата терапия Jalupro

ЗАЯВЕТЕ ПЕРСОНАЛНА ОФЕРТА

ЗАЯВЕТЕ ПЕРСОНАЛНА ОФЕРТА  ПРОДУКТИ
  ИСКАТЕ ЛИ ДА ОСТАНЕТЕ ВЪВ ВРЪЗКА С НАС?