• Dimond Glow (от Алерган) e единственият апарат в света, с който процесите на ексфолиране, екстракция и вливане на серум се случват едновременно.

 • Технологията 3 в 1, третира активно и неактивно акне, розацея, хиперпигментация, дехидратация, загуба на блясък, пигментни петна, повърхностни бръчки и фини линии.

 • Патентованата, неинвазивна процедура предлага индивидуални решения за различните типове кожа и различните дерматологични проблеми. Приложима е както за лице, така и за цялото тяло.

Приложима е както за лице, така и за цялото тяло.

Патентованата, неинвазивна процедура предлага индивидуални решения за различните типове кожа и различните дерматологични проблеми.

ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД ЗА ЗДРАВА, БЛЕСТЯЩА И ПОДМЛАДЕНА КОЖА

Използва 6 различни по вид наконечника и 4 серума, даващи възможност за индивидуален подход. Апликаторът е конструиран с пневматичната камера, която създава вакуум при контакт с кожата, интензитетът на който може да се регулира. Набразденият връх на накрайниците е с диамантено покритие, за равномерно и прецизно ексфолиране. Пневматичното налягане спомага за дълбочинно инфузиране на серумите.

РАЗЛИКАТА Е В ДИАМАНТИТЕ

Шесте накрайника на DiamondGlow™ позволяват терапията да се пригоди към всеки тип кожа и кожни проблеми.

ПРЕЦИЗНО ИЗЧИСЛЕНА 3-В-1 ТЕХНОЛОГИЯ ЗА КАТЕГОРИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

Процесите ексфолиране, дълбоко почистване на порите и инфузиране се извършват едновременно, за да скъсят времевите интервали между ексфолирането и серумното приложение. Така се постигат максимални резултати на възприемчивост и задържане на ценните серумни съставки в кожата. Благодарение на патентования метод се избягва рискът от разширяване на порите, намалява се времето за прилагане на процедурите и се предотвратява излишният разход на дерматологични продукти.

3×1™ ТЕХНОЛОГИЯ В 1 ПРОСТА СТЪПКА

ЕКСФОЛИРАНЕ

Разкриване на обновената кожа

ЕКСТРАКЦИЯ

За дълбоко почистване на порите

ИНФУЗИЯ

Подхранване със серуми

OЧАКВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ОТ БЛЯСЪК

 

DiamondGlow™ оставя кожата обновена и предлага непрекъснати резултати при всяко третиране. Резултатът е почистена и подхранена в дълбочина кожа, с гладка и изравнена текстура.

100% OT ПАЦИЕНТИТЕ*

ИМАТ НЕЗАБАВНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ ОТ ТЕРАПИЯТА

Само след 1 терапия, кожата е:

 • ПО-БЛЕСТЯЩА

 • ПО-СВЕЖА

 • Your Content Goes Here
 • ПО-ЗДРАВА

 • ПО-ГЛАДКА

 • ПО-ЧИСТА

 • С ПО-РАВЕН ТОН

72 часа след терапия има подобрение в:

 • ФИНИ ЛИНИИ

 • СУХОТA НА КОЖАТА

 • БЛЯСЪКА

 • МЕКОТАТА

 • РАБОТИ В ДЪЛБОЧИНА

DiamondGlow™ е повече от процедура за лице. Докато други традиционни процедури за лице разчитат на химическо ексфолиране и третират повърхността на кожата, осигурява почистване от с DiamondGlow ледващо ниво, което подмладява кожата, третирайки акне и мелазма.

ДЕРМАТОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ ТРЕТИРАНИ

от Dimond Glow

 • Акнеична кожа и розацея

 • Хиперпигментация

 • Повърхностни бръчки и фини линии

 • Дехидратация

 • Загрубяла кожа в областта на лактите, дланите и ходилата

ПОДОБРЕНО

СЪСТОЯНИЕ

след третиране с Dimond Glow

 • Фини линии & бръчки

 • Мекота

 • Черни точки & равномерен тен

 • Освежаване на кожата

ЗОНИ НА ТРЕТИРАНЕ

СЕРУМИ С БЕЗЦЕННИ СЪСТАВКИ

DiamondGlow използва 4 различни по вид серумa, с безценни за кожата съставки:

ULTRA HYDRATING

Серум с хиалуронова киселина за хидратирана и
гладка кожа

Състав:
натриев хиалуронат, който абсорбира повече вода спрямо нискомолекулната хиалуронова киселина, AcquaCell технология с екстракт от пъпеш и ябълка, и алантоин.

Благодарение на своята формула, серумът хидратира в дълбочина, изглажда фините линии, стимулира производството на колаген уплътнява кожата и увеличава естествената й защитна бариера.

SKIN BRIGHTENING

Придава блясък, премахва пригментацията и изравнява неравния тен

Състав:
С основна съставка Lumixyl – декапептид-12. Той потиска ензима тирозиназа, а от там и излишното производство на меланин („отговорник“ за хиперпигментацията).

Освен патентованата съставка, формулата на серума съдържа екстракт от женско биле и етил аскорбинова киселина (стабилен дериват на витамин C). В следствие на успешната комбинация, хиперпигментацията е минимизирана, тенът е изравнен, а цялостният вид на кожата видимо по-блестящ.

VITAMIN C

Голяма доза от антиоксиданти с хидратиращо, изглаждащо и защитно действие

Състав:
5% натриев аскорбил фосфат (естествен дериват на витамин C), витамин E и екстракт от средиземноморско грозде.

Предпазва кожата от свободните радикали, подпомага защитните й функции спрямо ултравиолетовите лъчи и освежава цялостния й вид.

PORE CLARIFYING

Избистря кожата,
идеална за склонна към акне
кожа

Състав:
0.2% силицилова киселина в комбинация с бакухиол (основни съставки на ClarityMD) и масло от риган

Притежава силно антимикробно действие, отпушва порите, контролира бактериалната инфекция причиняваща акне и предотвратява зачервяванията.

РЕЗУЛТАТИ СЛЕД ПРОВЕЖДАНЕТО НА ПРОЦЕДУРАТА

Терапиите предоставят както моментален, така и разгръщаш се във времето ефект. За някои резултати се изискват 4-6 третирания, прилагани през интервал от 10 дни, докато други са видими своевременно, след първата интервенция.

Непосредствено след процедурата, кожата е уплътнена, с до 70% видим обем и блясък запазващ се в следващите 72 часа. За дълготраен ефект първоначално се препоръчват 4 процедури, а в следствие по 1 поддържаща на всеки 6/12 месеца. Времевият интервал се определя спрямо типа кожа и дерматологичните грижи, които тя изисква.

ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ЦЯЛОТО ТЯЛО

Екипът създал DimondGlow знае, че грижата за кожата е важна не само в областта на лицето. Затова създаде апликатора за тяло. Той дава възможност за третиране на хиперпигментацията, активното акне и дехидратацията в областта на шията, деколтето и гърба. Спомага за заличаването на стрии появили се по гърдите, коремната област и бедрата. Ексфолира и хидратира в дълбочина загрубялата кожа на ръцете, коленете, лактите и стъпалата.

Приставката за тяло, подобно на тази за лице, също предлага индивидуален подход, спрямо нуждите на кожата като предоставя всеки път стимулиращ лимфен масаж. Ценните съставки в серумите, в комбинация с приставките и регулиращият се вакуум, оставят кожата гладка, подхранена и със забележителен вид. От глава до пети.

ЛЕКАРИТЕ ЗА DIAMOND GLOW

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

РЕЗУЛТАТИ

предислед
предислед
предислед

ЗАЯВЕТЕ ПЕРСОНАЛНА ОФЕРТА  ПРОДУКТИ
  ИСКАТЕ ЛИ ДА ОСТАНЕТЕ ВЪВ ВРЪЗКА С НАС?